20.02.2019. u 20h po srednjoevropskom vremenu u San Francisku predstavljen je Samsung Galaxy S10 kao i Galaxy Fold, Tab E, Galaxy pods, Galaxy Active i Galaxy Fit. U odličnom predstavljanju Samsung je u jednom danu predstavio pet telefona, tablet, slušalice i dva modela pametnih satova.

Samsung Galaxy S10, Galaxy Fold, Unpacked, 2019,
Samsung Galaxy S10 unpacked event 20.02.2019. San Francisco

Za razliku od prethodih nekoliko modela gde promene i nisu bile toliko velike Samsung je ovom prilikom imao šta i da predstavi.

Novi, potpuno revolucionarni ekran koji ne samo da se prostire preko celog telefona već ima izrezane otvore kroz ekran za prednje kamere kao i proreze koji se ni ne vide za senzore osvetljenja…

Potpuno novi sonični senzor otiska prsta koji ima sopstveni algoritam za prepoznavanje prevare.

Na modelu Samsung Galaxy S10 + su sa zadnje strane postavljene tri kamere od kojih jedna ima ugao snimanja od čak 123 stepena pomoću koje se dobijaju ultra široke slike.

Veliki pomak u performansama je vidljiv na prvi pogled. 12GB Ram memorije kao i skladištni prostor od 1TB. 29% efikasniji procesor i 37% efikasniji grafički procesor od modela S9+ koji je moramo priznati ektremno brz i dobar telefon.

Predstavljena je i 5G mreža koja je 20X brža od 4G mreže. WiFi 6 koji bi trebalo da omogući veće brzine pri velikom broju korisnika. Samsung Galaxy S10 ima ugrađen bežični punjač izuzetno praktičan da nekome dopunite telefon na par minuta ili da dopunite svoj pametni sat ili slušalice ukoliko ne možete trenutno do punjača.

Samsung je u partnerstvu sa Instagramom napravio i Instagram mod u kameri koji skoro automatski obrađuje sliku za postavljanje na Instagram.

Novina je i saradnja sa Adobe kompanijom jer S10 ima dodatak Adobe Rush studio koji skoro potpuno može da zameni montažu snimaka na računaru i skoro sve može da se odradi direktono na telefonu.

Više o svakoj novini pojedinačno u narednim tekstovima.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju. Kontakt

Pogledajte i naš Abc Servis Shop !