Huawei Mate 20 PRO zeleni ekran – Hulk

Huawei Mate 20 Pro, Huawei Hulk, zeleni ekran,

Huawei Mate 20 Pro – Hulk

Jedan od najboljih Huawei mobilnih telefona trenutno, Mate 20 PRO je doživeo veliki fijasko. Najava je bila da će svi Mate 20 PRO telefoni imati „BOE“ ekrane – BOE je kineski proizvođač ekrana. Prve serije ovog Huawei premijum mobilnog telefona ipak su imale LG ekrane koji su na žalost izazvali veliki gnev kod većine kupaca. Reč je o pojavi zelene boje po ekranu koja se vremenom širi od ivica ka sredini. Problem je što u prvom trenutku sve deluje ok, nakon par dana na manjem intenzitetu osvetljenja počinju da se vide obrisi zelenog svetla po ivicama. Nakonmesec dana može i ceo ekran da pozeleni. Nezadovoljni kupci su zato Huawei Mate 20 Pro nazvali Hulk.

Huawei Mate 20 PRo zeleni ekran, LG ekran, BOE display

Huawei Mate 20 PRO zeleni ekran

Iz Huawei kompanije još uvek nema nikakvog zvaničnog obaveštenja. Ne znamo čak ni da li su povučene serije sa LG ekranima. Oni koji su imali sreće da nakon nekoliko – čak nekoliko zamena telefona za drugi dobiju BOE ekran, više se ne žale na ovu grešku.

Ukoliko se odlučite za Huawei Mate 20 PRO obavezno proverite koji je ekran na tom uređaju koji uzimate. Ukoliko je u pitanju BOE ekran malo ste sigurniji nego da je u pitanju LG ekran. Svakako je rizično kupovati ovaj model mobilnog telefona sve dok Huawei ne izađe sa zvaničnim obaveštenjem.

Pitanje je koliku će štetu ovaj propust naneti Huawei proizvođaču mobilnih telefona.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju. Kontakt

Pogledajte i naš Abc Servis Shop !


2 komentara

Ratko · 23/02/2019 u 15:58

Imam Huawei mate 20 pro ima problem za zelenim ekranom? Jel se tu sad mora mjenjat cijeli displej ako mora koja je cjena?

    Ivan · 23/02/2019 u 16:04

    Poštovani, da na žalost mora da se menja ceo ekran. Proverite da li imate garanciju jer je to fabrička greška i garancija je pokriva. Ukoliko nemate, morali biste da se obratite ovlašćenom servisu jer još uvek nema delova u domaćim veleprodajama…

Zatvoreno za komentare.